Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10-17-2016, 10:40 AM,
#1
charging system problem
Dear all,

I have a trouble with a 2001 Dragstar charging system. And is as follows.

have changed the stator then also the regulator/rectifier due that the output of the system was reading up to 17vdc. have ordered a new RR from Electrosports have it installed and all was ok. This is the second time that this particular bike RR has been renewed. The owner ride it around for about 4 weeks and yesterday it started to overcharging again and also has blow a light, that means for me that the RR has gone again, my question is had anyone owning a xvs1100 problem like this with the charging system. To be honest this is the third time changing the RR and the last change also the stator has been changed. And afterwards getting the same overcharging problem.
Please if anyone had experience the same problem kindly reply to me what has been done.
Huh Exclamation Shy
Reply
10-17-2016, 05:47 PM,
#2
RE: charging system problem
(10-17-2016, 10:40 AM)coloradobikers Wrote: i hear the electrostat regs are junk... Lot of guys are going with a regulator from a 2005 roadstar. supposed to bolt right in
2007 1100 custom,cobra longs and pods,doubled clutch spring.
Reply
Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Charging problem - melting RR connector fercoll1971 25 5,613 05-19-2015, 01:12 AM
Last Post: fabarker
  2001 Vstar 1100 starting problem. Billy_D_Crawfish 1 1,672 03-30-2015, 04:47 AM
Last Post: ET_Geckoe
  Same problem zag 11 1,799 05-24-2014, 12:07 AM
Last Post: zag
  Cobra Exhaust System bradybr 1 1,886 04-25-2013, 08:14 PM
Last Post: bassm1

Users browsing this thread:
2 Guest(s)